Als ZZP’er funderingen herstellen

Je leest het goed, als ZZP’er funderingen herstellen. Wist je bijvoorbeeld dat het aantal slechte funderingen alleen maar in de toekomst toenemen? Gelukkig kunnen deze funderingen op een snelle en duurzame manier worden hersteld. Benieuwd waarom het aantal funderingsproblemen toenemen? Graag weten hoe je op een snelle en duurzame manier als ZZP’er funderingen kunt herstellen? In deze blog leggen we je het graag uit.

 

Een groeiend probleem met kansen

Het aantal instabiele funderingen is de afgelopen tijd enorm gestegen en zal in de toekomst alleen maar toenemen. De aanhoudende warmte door de klimaatverwarming is een van de grootste veroorzakers. Funderingen van oude huizen zijn voornamelijk funderingsconstructies van houten palen die gaan rotten als ze niet onder water staan. De steeds dalende grondwaterstand door opwarming van de aarde zorgt ervoor dat deze houten palen gaan rotten. Het resultaat? Verzakkingen rondom het huis en scheuren in de muur. Daarnaast zijn er nog meer funderingsproblemen waar je als ZZP’er op in kan springen. 

 

Gemakkelijk herstellen

Op de website van Duurzaamfunderings herstel staat veel informatie over de oorzaken van slechte funderingen en het herstellen hiervan. Het is allereerst van belang om een goed funderingsonderzoek uit te voeren om een rapportage op te maken. De oorzaak is hierdoor dan goed achterhaald waarna de fundering op de juiste manier hersteld kan worden. Als ZZP’er kun je samenwerken met Duurzaamfunderingherstel.nl door de rapportages door het bedrijf te laten opmaken. Jij als ZZP’er kan dan de fundering duurzaam herstellen met het Helifix funderingssysteem. Je bent namelijk geen grof geschut nodig waardoor je geen trillingen in de grond veroorzaakt en geen geluidsoverlast veroorzaakt. Een duurzame manier waar je de veiligheid beter garandeert en het klimaat in de omgeving bespaard met geluid- en triloverlast. Benieuwd hoe het Helifix funderingssysteem precies werkt? Neem eens een kijkje op Duurzaamsfunderingsherstel.nl en laat je informeren. Ga vervolgens aan de slag als ZZP’er om funderingen te herstellen.