Attached: hét vertaalbureau in Den Haag

Al jaren is Attached een bekend en graag gezien vertaalbureau Den Haag. Wij zijn te vinden op de 12e etage van het WTC in Den Haag waar wij al jaren een grote en tevreden klantenkring hebben.

Attached Language is altijd trouw gebleven aan haar drie kernwaarden: Solide, Slim en Servicegericht. Wij zijn een betrouwbaar vertaalbureau die met de tijd meegaat en verstand heeft van de hedendaagse techniek. Door middel van onze innovatieve en getalenteerde vertalers lukt het ons altijd om u te helpen uw doelgroep te bereiken. Onze werkwijze is persoonlijk, behulpzaam en efficiënt. U zult u daarom altijd thuis voelen bij Attached. Tolkdiensten, herschrijvingen, IT-advies of een snelle vertaling, wij staan altijd voor u klaar!

Uw perfecte tolk

Onze medewerkers in Den Haag beschikken over een groot internationaal netwerk waar ze mee samenwerken. Denk bijvoorbeeld aan tolken, redacteuren, vertalers en copywriters. Wij kunnen u daarom met al uw vragen en opdrachten helpen. Of het nu om een website gaat of een creatief verhaal, wij hebben altijd de juiste specialist in huis. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

Wat kunnen we voor u betekenen?

Attached kan u helpen met de meest uiteenlopende vertaalvraagstukken. Wilt u uw boek in verschillende talen uitgeven? Wilt u een marketingcampagne in het Engels lanceren of bent u op zoek naar een vertaler die een contract kan vertalen? Dan bent u bij Attached aan het juiste adres!

Wij werken met een ISO 17100:2015-certificering. Daarnaast werken wij met moedertaalsprekers die bijna allemaal wonen en werken in het land waar deze taal de voertaal is.

Attached Language biedt content creatie in elke taal en voor elk platform. Wij schrijven teksten voor alle doelgroepen en platformen, van sociale media tot arbeidscontracten. Neem gerust contact met ons op zodat we uw vragen kunnen beantwoorden en u kunnen helpen met een van onze vertaalspecialisten.