De beste simkaarten voor jou

Ben je op zoek naar een manier waardoor je geld kunt besparen op jouw telefoon abonnement, of wil je gewoon niet betalen voor tegoed dat je helemaal niet gebruikt? Dan is dit artikel wellicht een geschikt artikel voor jou. In dit artikel worden een aantal mogelijkheden vrijgegeven over manieren om een geschikt abonnement voor jou te vinden, ook gaat het over een aantal manieren om te besparen op je telefoonabonnement

 

Een simkaart aanschaffen is van belang

Als je momenteel een abonnement hebt lopen waarbij je maandelijks betaald voor zowel het toestel als het abonnement is het van belang dat je dit zo snel mogelijk opzegt. De reden dat het wordt aangeraden je abonnement op te zeggen is simpel om een BKR-registratie te voorkomen. Als jij in het bezit bent van een telefoon van een nieuwprijs boven de 250 euro die je maandelijks afbetaald, dan is het een lening die je hebt afgesloten. Zodra jij een lening afsluit krijg je een BKR-registratie. Een BKR-registratie kan mogelijk voor veel problemen zorgen. Het is namelijk zo dat als je een keer vergeet te betalen dat je een negatieve BKR-registratie krijgt. Als de registratie negatief is, dan is het lastiger om aan een hypotheek te komen en dan zal het maximum van je hypotheek lager liggen, dit geldt voor meer dingen dan enkel een hypotheek. Als je deze registratie wilt voorkomen moet je het toestel dat je wilt los kopen, dit kost eenmalig meer geld maar bespaard op het uiteindelijke bedrag en je krijgt hierbij niet te maken met een BKR-registratie.

Voordelen van een simkaart

Een simkaart brengt een hoop voordelen met zich. Het eerste voordeel die behandeld wordt is het feit dat je niet meer over je tegoed heen kunt. Op deze manier voorkom je onverwachte kosten door het overschrijden van je abonnement. Als het tegoed van de simkaart op is kun je het gemakkelijk weer aanvullen in de winkel, ook is het tegenwoordig mogelijk om zelf tegoed toe te voegen via het internet. Op deze manier heb je duidelijker inzicht op je uitgave voor jouw telefoonabonnement. Daarnaast is het zo dat een simkaart vaak veel goedkoper is, je kunt een simkaart al aanschaffen vanaf enkele euro’s, het is dan wel zo dat je minder tegoed hebt, maar er is tegenwoordig toch bijna overal wifi in Nederland. Met deze tips kun jij maandelijks hopelijk een hoop geld besparen.