De ideale trainingslocatie: alles inpanding

Op zoek naar de ideale trainingslocatie voor één of meerdaagse opleidingsdagen en workshops? Lees dan hier verder.

Alles in 1 pand
De ideale trainingslocatie heeft zowel zalen, een restaurant, buitenruimtes én hotelkamers met sportfaciliteiten, zodat deelnemers na een lange dag training niet op pad hoeven voor hun overnachting.

Ontmoeten en inspireren midden in de natuur

Bij trainingen staat kennisoverdracht centraal. Kennis van de trainer naar de deelnemers, maar ook  de uitwisseling van ervaringen tussen de deelnemers. Een trainingslocatie in de natuur stimuleert, inspireert en nodigt uit tot nieuwe ideeën.

Rust en ruimte

Concentratie is een must. Kies een locatie die ruim is opgezet, omgeven door groen en bovendien de rust biedt om ongestoord de training te kunnen volgen. U kunt de drukte van alledag achter u laten en zich laten inspireren door de trainer.

Check de overnachtingsmogelijkheden

Organiseer je een meerdaagse training? Kies dan voor trainingslocatie die naast zalen ook hotelkamers, sportfaciliteiten en een restaurant inpandig heeft. Deelnemers hoeven zich niet te verplaatsen van de trainingslocatie naar een nabij gelegen hotel. Check of de locatie beschikt over een zwembad, fitnessruimte, squashbaan, restaurant en bar, zodat deelnemers zich optimaal opladen voor de volgende trainingsdag.

Zorg voor een gevarieerd programma in verschillende zalen

Ga voor een wisselend programma: plenaire gedeelte afgewisseld met verschillende breakoutrondes en pauzes om naar buiten te gaan. Check of de locatie beschikt over verschillende type zalen en check de verschillende opstellingen, zoals theater, u-vorm, schoolopstelling en receptie.

Check de bereikbaarheid

Deelnemers komen met de auto, het Openbaar Vervoer en ook met de bus of het vliegtuig. Kies een locatie die goed bereikbaar is. Vlakbij de snelweg, een station of bushalte en check de afstand van en naar het dichtstbijzijnde vliegveld. Is er een shuttle taxi service bij de locatie? En hoeveel parkeerplaatsen zijn er aanwezig? Gratis of betaald?

Sportfaciliteiten

Organiseert u een sport trainingskamp? Check of de locatie sportvelden heeft. Op het eigen landgoed of de nabijgelegen sportvelden. Zijn de sportvelden te voet, met de fiets of per voertuig bereikbaar.

Een trainingslocatie midden in de natuur ademt een bijzondere rust en charme uit en maakt de ervaring voor alle deelnemers onvergetelijk.