De voordelen van een massagestoel op werk

Mensen vragen zich vaak af wat de voordelen van massagestoelen zijn. Is een massagezetel geschikt voor mij? Zal het echt helpen? Is het de investering waard?

In dit artikel geven wij je hier antwoord op. Wist je dat het krijgen van een goede massage kan helpen bij het oplossen van veel werk gerelateerde problemen, het vergroten van de loyaliteit van medewerkers, het nemen van betere beslissingen op het werk en er heel goed uitzien terwijl je dat allemaal doet?

De meesten van ons weten al dat massages gelijk staan ​​aan ontspanning, maar er is veel meer dan dat. Verschillende gezondheidsproblemen kunnen worden beheerd door regelmatige massages, naast het stimuleren van immuniteit, energie en algemeen welzijn.

Massagestoel gezondheidsvoordelen

Veel mensen beschouwen massagestoelen als luxe meubelen, maar ze gaan verder en bieden meer dan af en toe spierontspanning.

Talrijke klinische onderzoeken tonen een significante verbetering van de bloedcirculatie, immuniteitsrespons, spierherstel en het beheersen van hypertensie. Voordat je een massagestoel gebruikt, raden we je ten zeerste aan om toestemming van de arts te krijgen als je al een medische aandoening hebt.

De gezondheidsvoordelen van massage kunnen gemakkelijk worden geassocieerd met verbeterde mobiliteit, spierherstel en pijnbeheersing. Het is ook effectief bij het behandelen van nek-, bovenrug- en onderrugproblemen. Het deel dat voor mensen als een verrassing komt, is dat regelmatige massage het probleemoplossend vermogen kan vergroten. Dat werd aangetoond door medisch onderzoek.

Werkgerelateerde voordelen

Het is ook behoorlijk effectief bij het verlagen van stressniveaus en angstgevoelens. Daarom zijn er veel aanbevelingen om massagestoelen op te nemen in bedrijfsomgevingen, ziekenhuizen en andere plaatsen waar mensen meestal gespannen zijn. Het geven van massages voor bedienden en medisch personeel bleek hun mentale welzijn te verbeteren, en dus ook hun werkprestaties. Het bleek ook de incidentie van werkgerelateerd letsel te verminderen.

Massages helpen aanzienlijk bij het overwinnen van angst en depressie en het verlichten van slapeloosheid en slaapstoornissen. We weten nu dat angst achter veel andere ziekten staat, dus het behandelen ervan lost automatisch een heleboel andere symptomen op. Wellness komt voort uit een ontspannen lichaam en een serene geest. Massages krijgen draagt ​​zeker aan beide bij.

Benieuwd wat voor massagestoelen er in jou bedrijf passen? Neem contact op met The Art of Relax.