De zomer komt eraan! Dat betekent…

De zomer komt eraan! Dat betekent…

De zomer komt eraan! Tijd voor ijsjes! Wat kun jij dit seizoen allemaal doen met ijsjes? Hoe kunnen ijsjes je helpen om je omzet te verhogen? Dat verschilt natuurlijk per onderneming, maar na het lezen van deze blog heb je vast zin om naar de ijs groothandel te rennen!

Maak elk feestje beter met ijs

Er zijn veel ijs groothandels te vinden waar je simpelweg ijs kunt inkopen, maar sommige groothandels gaan een stapje verder. Zo biedt ijsexpress een hoop feestelijke opties waarbij je voor een speciale gelegenheid een vriezer vol ijsjes kunt huren. Zo maak je van bijzondere gelegenheden een nog groter feestje. Dit is een fijne service voor bij een bedrijfsfeestje of als er een belangrijke (potentiële) klant langs komt. Zo kun je anderen en jezelf verblijden met een ijsje tijdens hun bezoek.

Zet een vriezer in je zaak

Ik zou bijna zeggen wat voor zaak je ook hebt, zet er een vriezer vol ijsjes in, maar misschien is dit niet geschikt voor élke onderneming. Maar als je een winkel of een horecabedrijfje hebt is het zeker een goed idee om een mooie ijsjes vriezer aan te schaffen. Met een OLA of Ben &J erry’s vriezer val je zeker op en hebben mensen meteen een beeld wat ze in die nieuwe vriezer van jou kunnen vinden. Wanneer de zon straks eenmaal doorkomt zal dit zeker mensen trekken.

Welke ijsjes moet je kiezen?

Het is erg verleidelijk om zo veel mogelijk ijssmaken in je nieuwe ijsvriezer te gooien. Toch is het een beter idee om zelf een mooie selectie te maken. Mensen vinden het stiekem erg moeilijk om te kiezen. Door de keuze voor hen te beperken zullen ze makkelijker een keuze kunnen maken. Ga dus voor een paar van de populairste smaken. Dit zijn bijvoorbeeld een paar soorten magnums, het rakketje en Ben en Jerry’s cookie dough!