Foto van Angela Roma van Pexels

Dit beroep wordt steeds belangrijker

Dat er door de Coronacrisis meer werk digitaal gaat is al wel duidelijk, nu is het zo dat bepaalde beroepen ook echt belangrijker gaan worden. Tegenwoordig vinden bedrijven het fijn om met mensen samen te werken die een groot bereik hebben op internet of een goede doelgroep hebben en weten die te beïnvloeden. Hierdoor kan een brand ambassador makkelijker de doelgroep van het bedrijf aanspreken en inspireren om het product of dienst te kopen van het bedrijf.

 

Het bereik is van toegevoegde waarde

Gek idee dat content creators, bloggers, vloggers en brand ambassadors steeds belangrijker worden. Toch is het zo en hierbij is er wel duidelijk onderscheid in salaris. De personen met een groot bereik zoals een Kendall Jenner heeft een ander bedrag dat zij krijgt voor een Instagram post dan iemand die lokaal bezig is.

 

Sarah Puttemans is all-in

Stiekem zien we het veel al om ons heen dat Instagram gebruikers veel producten en diensten promoten van bedrijven. Sinds kort is ook Sarah Puttemans begonnen met vloggen. Zij was voorheen al veel te zien op social media met name op Instagram. Nu is zij naast brand ambassador van bepaalde merken zoals Coca-cola ook nog aan het vloggen.

 

Sarah Puttemans haar achtergrond

Nu is Sarah Puttemans nog extra in de spotlight omdat zij nu al een tijdje samen is met de bekende Viktor Verhulst. Hij is ook regelmatig in haar vlogs terug te zien en is vloggen voor hem een bekend terrein, alleen Sarah kiest uiteindelijk waarover zij een vlog maakt. Verder is zij ook nog actief op TikTok, een platform dat in dit tijdperk flink is gegroeid. Hierop deelt Sarah vooral filmpjes dat zij aan het dansen is, in haar vlogs deelt zij net zoals op haar Instagram account haar kleding en laat zij een kijkje achter de schermen zien wanneer zij een fotoshoot heeft. Aangezien Sarah uit een rijk gezin komt, is het leuk om te zien hoe zij leven en wonen, dit maakt het natuurlijk wel extra interessant om naar te kijken en willen wij allemaal worden geïnspireerd met haar goede smaak voor mode.