Dit zal uw collega verrassen tijdens een stressvolle periode

Dit is een moeilijke tijd wat voor veel collega’s steeds lastiger wordt. Helaas werken we niet veel op kantoor, waardoor we onze collega’s zelden zien. Dit kunnen sommige collega’s als erg stressvol ervaren. De hele dag thuis werken met een partner en kinderen in de buurt kan lastig zijn. Het is daarom belangrijk dat we aan elkaar blijven denken. Verras daarom uw collega met een leuke kaart of een klein cadeautje. Laat zien dat hij of zij niet de enige is die door deze veelbewogen periode gaat en geef steun. We hebben hieronder een heel leuk cadeau-idee.

Verzorgingsproducten van Veganly

Veganly biedt een enorme variëteit aan 100% veganistische huidverzorgingsproducten die niet op dieren zijn getest. Alle biologische verzorgingsproducten zijn handgemaakt, waardoor het gebruik van ingrediënten volledig transparant is. Daarnaast zijn er speciale producten die zorgen voor een ontstekingsremmende werking, maar er zijn bijvoorbeeld ook producten voor droog haar en droge huid. Veel huidverzorgingsproducten bevatten vaak minerale olie, die huidproblemen zoals huiduitslag en acne kan veroorzaken. Veganistische verzorgingsproducten bevatten plantaardige oliën die rijk zijn aan heilzame mineralen en vitamines.

Vergeet jezelf niet!

Naast sporten kan een warm bad of lange douche voor ontspanning zorgen. Maak uw collega duidelijk dat ze overdag bewust moet ontspannen. Geeft hem of haar een Veganly verzorgingsproduct om hierbij een handje te helpen. Geef bijvoorbeeld een fijne bodylotion of gezichtsmasker. Het gezichtsmasker verfrist en vermindert ook rimpels. Dit is het perfecte cadeau. U kunt er een lieve kaart mee versturen. Uw collega zal zeker verrast zijn. Je kunt meer informatie over Veganly-producten vinden in de online vegan shop. Neem een kijkje in de veganshop en laat je inspireren!