Download nu de nieuwste versie van Windows 11 voor een leuke prijs

In 2021 heeft Microsoft een nieuwe versie van Windows en Office 2021 uitgebracht. De Windows 11 is wederom uitgebracht in verschillende edities, waaronder Windows 11 Enterprise, Home, Education, Pro of Mixed Reality. Deze edities variëren in systeemeisen, features en applicaties.

Vergelijk de diverse edities met elkaar

Wil je gebruik maken van de nieuwste versies van Microsoft Office en Windows 11? Dan is het handig om de verschillende versies met elkaar te vergelijken. Zo kom je er precies achter welke editie het beste bij jou en je onderneming aansluit.

Windows 11 Home en Pro

Voor de huis, tuin en keuken gebruiker is de Windows 11 Home en Pro versie een perfecte uitkomst. Deze twee edities voldoen aan alle nodige eisen voor de meeste gebruikers. Dit zijn ook de versies die je vooraf geïnstalleerd zult aantreffen op nieuwe pc´s en laptops. Kies je Windows 11 Pro, dan vind je bij deze versies enkele extra features die van toepassing zijn voor professioneel gebruik van een computer.

Nieuwe feature ´Snap Layouts´

Windows 11 heeft een aantal leuke nieuwe features en ook qua looks is het besturingsprogramma een stuk verbeterd. De nieuwste feature is de feature ´Snap Layouts´. Hiermee kun je zelf eenvoudig je scherm indelen met diverse activiteiten. Zo kun je ze in kolommen of rijen plaatsen.

Nieuwe layout

Windows 11 heeft ook een nieuwe lay-out. Zo kan je kiezen of je de werkbalk links, rechts of in het midden wil hebben. ook zijn er diverse mooie achtergronden waaruit je kan kiezen en is teams standaard geïnstalleerd zodat je snel online contact kan hebben met je vrienden en familie, wat zeker in deze tijd onmisbaar is.

Koop Windows 11 voor een mooie prijs

Windows 11 is nu beschikbaar voor een mooie prijs. Wanneer je dit besturingsprogramma koopt, ontvang je een Windows 11 key. Hiermee kun je de software na de installatie eenvoudig activeren. Je kunt Windows 11 bij Microsoft downloaden. Je kunt het programma pas activeren met een Windows 11 licentie.