Een aangename werkomgeving creëren door middel van licht?

Zou u graag meer natuurlijk licht willen hebben in uw bedrijfshal of loods? Wij van lichtstraten kunnen hierbij helpen. Door een lichtstraat te plaatsen wordt er aanzienlijk veel bespaard op de energiekosten en creëert het een betere werkomgeving voor uw medewerkers. Bij veel opdrachten leveren en monteren wij polycarbonaat lichtstraten. Dit materiaal is zeer geschikt voor lichtstraten: Het is enorm sterk en is bestand tegen zeer hoge en zeer lage temperaturen. 

Uw lichtstraat vervangen

Het komt vaak voor dat oude lichtstraten door verwering, lekkage, verkleuring of vervuiling aan vervanging toe zijn. Laat uw oude lichtstraat vervangen voor polycarbonaat lichtstraten. Hierdoor heeft u direct meer daglichtinval in uw bedrijfsruimte. De lichtstraten kunnen voorzien worden van verschillende opties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een lichtstraat warmtewerend, extra isolatie, lichtstraat met ventilatie, doorvalbeveiliging en met meeuwenpinnen. Lichtstraten.nl heeft jarenlange ervaring in renovatie van lichtstraten en kan uw kapotte lichtstraten of eventueel alleen de oude lichtstraat beplating meestal op korte termijn vervangen. Door eigen productie kunnen wij korte levertijden bieden. 

Lichtstraat op maat

Wij van lichtstraten.nl maken uw lichtstraat op maat. Wij maken al onze lichtstraten op maat in onze eigen werkplaats. Deze bestaan uit een thermisch onderbroken aluminium constructie met een meerwandig polycarbonaat beplating. Heeft u interesse in een lichtstraat op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen dan bij u op locatie de werkzaamheden bekijken en opmeten, zodat we een passende offerte op maat kunnen maken. U krijgt 10 jaar garantie op de lichtstraten die wij plaatsen.

Meer informatie?

U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer: 0318 700 615. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Wij proberen zo spoedig mogelijk uw vraag te behandelen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.