Een duikje in de wereld van de verzendverpakkingen

Wil je een product versturen? Dan kun je eigenlijk niet om de verzendverpakking heen. Een verzendverpakking zorgt ervoor dat alle producten netjes bij elkaar blijven en dat ze niet beschadigd raken tijdens het transport. Op een verzendverpakking kun je bovendien heel duidelijk aangeven waar het pakketje heen gestuurd dient te worden en voor wie het pakketje dus bestemd is. Zit jij er klaar voor om een duikje te nemen in de wereld van de verzendverpakkingen? Lees dan even verder!

 

De ene verzendverpakking is de andere niet

 

Verzendverpakkingen komen in verschillende soorten, formaten en kwaliteiten. De ene verzendverpakking is de andere dan ook niet. Verzendzakken bijvoorbeeld bieden slechts minimale bescherming en worden dus voornamelijk gebruikt voor het verzenden van producten die niet snel beschadigd raken. Luchtkussenenveloppen bieden die bescherming tegen transportschade juist wél. Deze enveloppen zijn voorzien van een schokabsorberende en -dempende laag noppenfolie. Dit zijn kleine kussentjes gevuld met lucht die schokken goed weten op te vangen.

 

Past het te verzenden product niet door de brievenbus? Dan kom je al gauw uit bij verzenddozen. Deze dozen zijn te verkrijgen in uiteenlopende afmetingen en kunnen worden opgevuld met speciaal schokabsorberend vulmateriaal, zoals bovengenoemde luchtkussens bijvoorbeeld. Bovendien zijn er tegenwoordig ook zogenaamde verpakkingen op maat te koop. Deze verpakkingen zitten als gegoten waardoor er niet onnodig verpakkingsmateriaal verloren gaat. Naast alle bovengenoemde opties zijn er nog tal van verschillende verzendverpakkingen te verkrijgen. Het belangrijkste is dat je altijd een verzendverpakking kiest die past bij het product dat je wilt verzenden.

 

Bij Rotimshop ben je aan het juiste adres

 

Verzendverpakkingen kopen? Bij Rotimshop ben je aan het juiste adres. Deze partij biedt diverse soorten verzendverpakkingen aan alsook andere benodigdheden, zoals tape, opvulmateriaal, wikkelfolie en winkelmateriaal waaronder fourniturenzakjes, kopieerpapier, etiketten en labels. Omdat men zoveel mogelijk van het zeer verontreinigende plastic af wil, probeert Rotimshop hier zo goed mogelijk op in te spelen door de plastic verpakkingen zoveel als mogelijk te vervangen door een veel duurzamere variant. Bijvoorbeeld in de vorm van herbruikbare katoenen tasjes en dozen en enveloppen gemaakt van gerecycled karton of papier. Wist je overigens dat je vanaf een bestelwaarde van 100 euro profiteert van gratis verzending? Dat is nog eens mooi meegenomen!