Een kasteel als feestlocatie boeken

Een onvergetelijke avond begint bij een goede planning. Het vinden van een imponerende, unieke en toch goed bereikbare locatie is een van de grootste uitdagingen waar iedere organisator tegenaan loopt. In Bunnik, een prachtig, historisch dorpje nabij Utrecht, staat de oplossing. In een indrukwekkend kasteel worden de meest uiteenlopende evenementen georganiseerd. Van congressen tot zakelijke meetings en van borrels tot aan feesten, in dit kasteel als feestlocatie is het allemaal mogelijk!

 

Een plek vol historie

Bunnik staat bekend om haar prachtige natuur en geschiedenisrijke gebouwen. Daar is kasteel Cammingha er één van. Dit kasteel is een absolute historische parel dat al sinds 1395 mensen vanuit het gehele land betoverd dankzij haar romantische en magische uitstraling. 

 

Het kasteel beschikt over vijf ruimtes met ieder een eigen stijl en sfeer. De ruimtes zijn in verschillende manieren in te richten en zijn daarom ook zeer geschikt voor recepties, borrels en diners. Of het nu gaat om een klein, intiem gezelschap of juist een groot feest met honderden gasten; bij Kasteel Cammingha op De Landgoederij weet je zeker dat iedere gast gaat genieten van een goed feestje op een indrukwekkende locatie.

 

Een feestlocatie in het midden van Nederland

Bunnik ligt nabij Utrecht en is uitermate goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. De omgeving kenmerkt zich door de prachtige natuurgebieden die gecombineerd worden met historische gebouwen. Dankzij de centrale ligging en goede bereikbaarheid is kasteel Cammingha daarom de perfecte feestlocatie voor bezoekers uit heel Nederland.

 

Op maat of juist een vooraf opgesteld arrangement

Je kunt natuurlijk je eigen feest samenstellen, maar voor feesten op landgoed De Landgoederij kun je tevens gebruik maken van een van de vooraf opgestelde arrangementen. Of je nu op zoekt bent naar enkel een unieke locatie of ook catering en een entertainmentprogramma er bij wilt boeken, bij dit kasteel als feestlocatie zit je altijd goed! Denk aan acts, DJ’s en bands en volledig verzorgde borrels en diners met personeel en bediening. Voor iedere wens en ieder budget is er een passend arrangement te vinden. Zo worden feesten in een kasteel wel heel aantrekkelijk!