Een unieke vergaderlocatie in Rotterdam

Bent u ondertussen het thuiswerken beu? Merk je dat je collega’s dat ook doen? Dan is het tijd voor een creatieve ontmoeting. De Kuip is hiervoor de perfecte plek. De Kuip is een nieuwe en inspirerende ontmoetingsplek in Rotterdam die kan leiden tot nieuwe ontdekkingen en ideeën.

Elke ruimte is uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur zoals projectoren, schermen en een geluidsinstallatie. Op deze manier kunt u uw argumenten versterken en uw bezoekers gefocust houden. Wat voor soort opstelling zal het zijn? Dit is een vraag die vaak aan De Kuip wordt gesteld. De keuze is aan jou. Dit maakt De Kuip voor velen ook een favoriete ontmoetingsplek in Rotterdam. Alle zorgen worden weggenomen.

Voorafgaand aan de bijeenkomst worden uw wensen duidelijk besproken, zodat de vergadering locatie naar wens wordt ingericht. Ook tijdens de meeting staat het team van De Kuip aan uw zijde. Denk aan technische ondersteuning maar ook aan culinaire wensen. Neem een ​​pauze voor een hapje of stap over op een stevige lunch. Naast de bijeenkomst is er ook de mogelijkheid voor een rondleiding door het bekendste stadion van Nederland.

De ruimtes zijn zo ruim dat je op 1,5 meter afstand in De Kuip veilig een meeting kunt regelen. De Kuip heeft 17 ruimtes die stuk voor stuk uniek zijn. Elke vergaderruimte heeft een andere capaciteit. Er is dus in ieder geval wat ruimte.

Een ander bijkomend voordeel van De kuip is de goede beschikbaarheid. Het stadion ligt vlakbij de snelweg A16 en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook als het om parkeren gaat, is De Kuip een ideale ontmoetingsplek.

Geïnteresseerd in deze waanzinnige vergaderruimte in Rotterdam? Vraag uw gratis brochure aan op dekuip.nl en wie weet zien we uw snel in het mooiste stadion van Nederland