Fundering snel en duurzaam herstellen

Last van verzakkingen rondom het huis of scheuren in de muur? Niet alleen een lelijk aanzicht ten opzichte van je woning maar ook nog eens heel gevaarlijk. Waar de meeste mensen met deze klachten denken aan de verlaging van de woningwaarde is het beter om te denken aan de reële kansen van verzakkingen met kadastrale gevolgen. Waaraan kun je zien dat je een slechte fundering hebt? Wellicht nog belangrijker, wat kun je doen om de fundering te herstellen? In deze blog kun je de antwoorden op deze vragen beantwoorden.

 

Verzakkingen en scheuren 

Na een koude winter op de eerste lentedag lekker even buiten zitten. Echter valt je op bij het neerploffen in de tuinstoel dat je scheuren in de muur en verzakkingen rondom het huis hebt. Dit kan leiden op gevaarlijke situaties waarbij de fundering is aangetast. Op Duurzaamfunderingsherstel.nl zijn de verschillende funderingsproblemen weergegeven die heel erg kunnen verschillen. Belangrijk is dan ook om de oorzaak goed te achterhalen voordat je op herstelwerkzaamheden overgaat. Een heus funderingsonderzoek kan je dan ook bij Duurzaamfunderingherstel.nl aanvragen zodat je de exacte oorzaak van scheuren in de muur en verzakkingen rondom het huis hebt achterhaald. Eenmaal de oorzaak achterhaald? Mooi! Pak de oorzaak aan wanneer het extern ligt (bomen, bouwwerkzaamheden in de buurt etc.) en herstel je fundering.

 

Fundering herstel

Denk je aan funderingsherstel, dan denk je aan Duurzaamfunderingsherstel.nl. Een organisatie met veel kennis en ervaring die afgelopen jaren zijn opgebouwd. Wanneer je deze organisatie ingeschakeld zullen ze eerst een funderingsonderzoek uitvoeren om vervolgens na inspectie een rapportage toe te sturen. Zo weet jij wat de oorzaken zijn en weet Duurzaamfuderingsherstel.nl wat ze moeten doen om het probleem te verhelpen. Met een duurzaam systeem, het Helifix funderingssysteem, kan de fundering op een duurzame manier worden hersteld. Er zijn namelijk geen grote machines, die veel geluid en trillingen in de grond veroorzaken, nodig. Naast het aanbrengen van nieuwe palen in de fundering herstel Duurzaamfunderingsherstel.nl tevens de scheuren in de muur. Zo bent u verzekerd van een stabiele fundering met een mooie afwerking van je huis. De herstelwerkzaamheden zullen nauwelijks terug te zien zijn.