Geef het juiste relatiegeschenk

Met een relatiegeschenk laat je zakenrelaties en partners met een groot gebaar zien dat je ze waardeert. Daarnaast zorgt een relatiegeschenk voor een grote bereikbaarheid en kan het uit om hiervoor te kiezen in plaats van een marketing campagne op te zetten. Verder heb je ook nog eens een ruim aanbod aan relatiegeschenken, waardoor er altijd een geschikt geschenk tussen zit. Wel is het belangrijk om het juiste relatiegeschenk te geven, zodat de ontvanger zich ook echt gewaardeerd voelt. Kijk naar wat past bij de ontvanger, maar kijk ook naar een eventueel thema. Zo heb je relatiegeschenken die goed passen om in de winter te geven, maar zijn er ook relatiegeschenken die je beter in de zomer kan geven. 

 

Relatiegeschenken in de winter

Als je een relatiegeschenk wil geven met de winter voor de deur dan kies je niet voor een zonnebril. Je wil op dat moment een relatiegeschenk geven waar de ontvanger wat aan heeft. Geschikte relatiegeschenken voor de winter zijn bijvoorbeeld een fleecedeken of een muts. Ze houden je warm en het is ook mogelijk om deze artikelen te bedrukken. Een ander geschikt geschenk voor de winter is bijvoorbeeld een paraplu. In Nederland regent het vaak en een paraplu heeft een groot oppervlakte die zeer geschikt is voor een grote opdruk van jouw bedrijf. Andere mogelijkheden zijn onder meer een ijskrabber, handschoenen en kaarsen. 

 

Relatiegeschenken in de zomer

In de zomer is het wat vreemd om een muts of fleecedeken te geven aan een zakenrelatie of partner. In de zomer maken mensen gebruik van andere producten dan in de winter. Goede relatiegeschenken in de zomer zijn onder meer een zonnebril, een zonnebril hoesje of een strandbal. Ook een koeltas, een beachtennis strandspel, slippers of een strandlaken zijn geschikte relatiegeschenken om in de zomer te geven. Het zijn nuttige producten, die mensen ook echt mee naar buiten nemen. Als je een groter budget hebt dan is een kleine barbecue ook een perfect relatiegeschenk om in de zomermaanden te geven. 

 

Relatiegeschenken tijdens feestdagen

Relatiegeschenken worden ook vaak tijdens feestdagen gegeven. Zo kan je ervoor kiezen om hierop in te spelen. Kies bijvoorbeeld een sinterklaaspop om te geven rond 5 december of ga voor een grote zak met paaseitjes tijdens Pasen. Zo worden de mensen extra vrolijk rond de feestdagen. Maar het is natuurlijk ook leuk om een geschenk te geven op momenten dat ze het juist totaal niet verwachten. Zo heb je genoeg mogelijkheden bij het kiezen van het juiste relatiegeschenk en zorg je zo gegarandeerd voor blije gezichten.