Hoe versier je een vrouwelijke collega? Lees het hier!

Het houdt het mannelijk schoon al bezig sinds de puberteit: vrouwen versieren! Al op de middelbare school wordt er gevochten om het mooiste meisje van de klas. Het lijken wel altijd dezelfde te zijn waar meisjes bij gaan giechelen als ze langs lopen. Nu is de één gezegend met een uiterlijk waar bijna iedere vrouw van op hol slaat, echter speelt er meer mee dan dat. Je hoeft als man echt niet per sé het uiterlijk van Brad Pitt te hebben om een leuke meid te scoren. Er speelt namelijk wel meer mee. Lees hieronder waar vrouwen gevoelig voor zijn en vooral wat je níet moet doen. Dan heb jij binnenkort gegarandeerd de liefde van je leven binnen gehengeld. Laten we eerlijk zijn, samen door het leven gaan is namelijk is een stuk leuker!

Begin met een grappige openingszin

Vrouwen houden van mannen met humor. Mannen die zichzelf niet té serieus nemen hebben iets aantrekkelijks vindt de gemiddelde vrouw! Tover als man bij je date of de vrouw die je wilt versieren dus een lach op haar gezicht en kat in ’t bakkie!

Zorg dat je lekker ruikt

Feromonen en de geur van je partner of date speelt nog altijd een grote rol in het besluit om een relatie te beginnen. Zorg er als man dus voor dat je lichaam en nek is besprenkeld met een heerlijke aftershave. Ga voor een fris aroma en kies vooral een geur die bij je huid past!

Wees geïnteresseerd in haar en haar interesses

Wie vertelt er niet graag over zichzelf en zijn of haar passies? Het voelt fijn als iemand betrokken is bij wat jou bezighoudt en hier vragen over stelt. Immers zit geen enkele vrouw op een botte boer te wachten die het alleen over voetbal en bier heeft. Laat jouw date zich speciaal voelen door interesse te tonen en de juiste vragen te stellen!

Als jij deze adviezen opvolgt, dan zit je voor je het weet met jouw prinses in badjas te Netflixen. Leuk toch?!