IJs kopen in een IJs groothandel

IJs kopen in een IJs groothandel

In de zomer kan ijs hard lopen en als je dan een winkeltje voor ijs hebt of waar je ook ijs als onderdeel van je assortiment verkoopt, dan is het handig om grote voorraden ijs te kunnen inslaan voor je ijsvriezer. Gelukkig kan je veel ijs inkopen bij een ijs groothandel. IJsExpress levert grote voorraden aan ijs zodat je je ijs vriezer weer kunt vullen en kunt verkopen aan hongerige vakantiegangers en mensen die verkoeling zoeken. IJs loopt namelijk altijd goed in de zomer en dan zou het jammer zijn als opeens de vriezer leeg is.

 

Verschillende merken ijs

IJsExpress verkoopt veel verschillende merken ijs. Ze verkopen alleen ijs van de beste merken en bekende merken die bij iedereen goed in de smaak vallen. Zo hebben ze in hun assortiment de ijsbakjes van Ben & Jerry’s, maar ook heerlijke Magnums en raketjes van Ola. Daarnaast verkopen ze ook het bekende merk ijs Haagen-Dazs. Ze verkopen dus echt alleen de beste merken en zijn daarom een van de beste ijshandels. Ben & Jerry’s en Ola ijs kent iedereen en dat doet het namelijk altijd goed. Haagen-Dazs is ook een opkomend merk dat steeds populairder wordt en ook al heel bekend is in het buitenland.

 

Levering van het ijs

IJs is natuurlijk gemaakt van producten die gaan smelten en daarom moet de levering van een grote voorraad aan ijs goed verlopen. Al meer dan 20 levert IJsExpress aan ijshandelaars en hierdoor weten ze goed wat ze doen. Het ijs wordt op min 40 graden verstuurt en verpakt zodat het ook nog goed bevroren bij de klant aankomt. Als je een contract aangaat met IJsExpress krijg je een IJsExpert toegewezen die altijd het ijs bij komt vullen zorgt dat er verse ijs wordt gevuld dat nog koud is. Zo is er altijd genoeg ijs in je vriezer.