Inspiratie voor een leuk kerstpakket

Als werkgever is dit elk jaar weer een moeilijke opgave om een leuk kerstpakket te leveren aan je werknemers. Je wil je personeel bedanken voor het afgelopen jaar en ze het beste toewensen voor het aankomende jaar. Maar wat geef je je personeel nou? Hieronder staan een aantal dingetjes ter inspiratie!

 

Bierpakketten

Het ligt natuurlijk aan het personeel dat je hebt, maar een bierpakket wordt altijd gewaardeerd. Er zijn enorm veel uitgevers in de branche van kerstpakketten, dus waarschijnlijk ook bij jouw bedrijf in de buurt. Heb je bijvoorbeeld een bedrijf in of rondom Breda dan is er een leverancier die kerstpakketten levert aan het bedrijf. De zoekterm bierpakket kerst Breda zal jou dan genoeg aanbieders laten zien. Het is een makkelijk, maar altijd lekker kerstpakket. Zo zit er bijvoorbeeld bier in van Brouwerij Bliksem. Dit zijn biertjes met een frisse en fruitige smaak. Als je een organisatie hebt met veelal vrouwen als personeel zou ik deze optie nog even voor gezien laten. Heb je nou een organisatie met veelal mannen, dan is dit natuurlijk wel een erg welkom kerstpakket.

 

Zelf een kerstpakket samenstellen

Je zou ook zelf een pakket kunnen laten samenstellen. Jij kunt dan gewoon uit vanalles kiezen en de aanbieder maakt er een kerstpakket van. Denk aan een fles wijn, maar ook chocolade of een rituals pakket. Zo kun je voor iedereen wat wils in het kerstpakket stoppen. Een man heeft misschien liever geen rituals pakket, maar zijn vrouw of dochter zou daar heel erg blij mee zijn. Zo denk je ook aan de anderen en heb je dus toch voor iedereen wel iets leuks. Je zou bijvoorbeeld ook op kleur kunnen sorteren. Dat je voor dat jaar alles wat bijvoorbeeld rood is kiest. Zo heb je ook een variƫrend kerstpakket die er leuk uitziet en waar iedereen iets aan heeft. Weet jij al wat je je personeel gaat geven dit jaar? Wacht niet te lang, anders is het uitverkocht!