Is de MD-101 belangrijk?

De MD-101 is bekend bij IT-medewerkers die geïnteresseerd zijn in een carrière in desktop- of netwerkbeheer. Het halen van je MD-101 is een van de eerste stappen voor veel bedrijven en organisaties om te bepalen of je een toekomst in de geneeskunde serieus neemt. Om je voor te bereiden op de test, moet je Windows 10-trainingslessen volgen. Hoewel de MD-101 een mid-level test is, is slagen niet gegarandeerd. Daarom is het meestal de moeite waard om van tevoren te weten of de MD-101 een goede certificeringstest voor je is. Je gaat in dit artikel leren wat de MD-101 is en wat je kunt verwachten op het examen. Verder bespreken we welke professionele sectoren de certificering gebruiken of vereisen, en of het de moeite waard is om ervoor te betalen.

Voordelen van examens aangeboden door microsoft

Microsoft biedt het examen aan dat officieel bekend staat als MS-500. MS-500 is een van de twee examens die een desktopbeheerder moet afleggen om de Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associate-certificering op gemiddeld niveau te behalen. De MS-500 test je vermogen beoordeelt om met Windows-pc’s om te gaan in een zakelijke omgeving. MS-500 beoordeelt verder het vermogen van een beheerder om zakelijke apparaten en apps te implementeren en te bewaken. Het eerste deel is het leveren en bijwerken van besturingssystemen waarvoor kennis nodig is van dynamische implementatie, evenals het afhandelen van updates en het beheren van authenticatie.

Wat is het doel van de toets?

Het onderhouden van beleid en profielen is de eerste test-doelstelling waarbij een beheerder inzicht moet krijgen in beleid en strategieën voor co-beheer en nalevingsvoorschriften en hoe apparaat-profielen kunnen worden gemaakt en beheerd. Het tweede testdoel vereist een goed begrip van de registratie en inventaris van Windows Defender en Intune-apparaten. In Windows 10-omgevingen moet een beheerder ook weten hoe hij de beveiliging van het apparaat kan bewaken. Het beheren van applicaties en gegevens is het laatste doel van de test en een beheerder moet weten hoe hij apps moet installeren via de verschillende winkels en verkooppunten van Windows en hoe hij Mobile Application Management moet implementeren. Ook technieken voor het onderhouden en distribueren van applicaties en browsergebaseerde apps komen aan bod.