Je bedrijf promoten

Heeft u uw bedrijf aangemeld bij de Kamer van Koophandel? Gefeliciteerd! Nu u officieel kunt beginnen, is het belangrijk om te overwegen uw producten en / of services aan het publiek te communiceren. In dit artikel geven we u een overzicht van de benodigde bedrijfsadvertenties.

Visitekaartjes

Visitekaartjes zijn een must voor elke ondernemer. Hoe helderder, hoe beter. Zorg ervoor dat uw visitekaartje duidelijk aangeeft welk bedrijf u heeft en dat het de belangrijkste informatie bevat: naam, adres en telefoonnummer. Kies er bijvoorbeeld voor om uw producten of diensten op één zijde van een visitekaartje weer te geven. Tegenwoordig worden de kanalen van sociale netwerken die zijn opgenomen in een visitekaartje steeds vaker gevonden.

Auto belettering

We kunnen dit niet negeren: een auto met een opschrift valt op. Hoe groter en kleurrijker de inscriptie, hoe meer de auto van uw bedrijf kan worden gezien als bewegend reclamebord. Het opschrift van uw auto is een van de gemakkelijkste manieren om uw bedrijf te promoten. Zelfs als je gaat winkelen en je auto in het winkelcentrum parkeert, bereik je meerdere potentiële klanten.

Sociale netwerken

Onmisbaar voor elk bedrijf: zakelijke kanalen van sociale netwerken. Social media kanalen bieden je een enorm platform om in contact te komen met je doelgroep. Het delen van informatie staat centraal op Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Google+ en Pinterest.

Delen uw abonnees uw sociale media? Dit zal het bereik, de naamsbekendheid en de waarde van SEO vergroten. Drie tips voor het gebruik van social media voor jouw bedrijf:

  • Plaats pictogrammen voor sociale media op uw website om het zoeken op internet te vergemakkelijken.
  • Bepaal welke kanalen geschikt zijn voor uw bedrijf en doelgroep. Elk kanaal heeft zijn eigen manier van interactie.
  • Dompel jezelf onder in sociale netwerken. Het is beter om met een of twee kanalen te beginnen en later te beslissen of je meer kanalen wilt gebruiken.

Offline adverteren

Online adverteren is erg populair, maar de invloed van offline adverteren wordt onderschat. U kunt een goede verbinding tussen online en offline tot stand brengen door een link naar uw site op te nemen in verschillende offline advertenties: uw visitekaartje, briefpapier en uw auto. Voorbeelden van effectieve offline bedrijfsreclame zijn: krantenadvertenties, advertenties in brievenbussen, externe media, deelname aan evenementen en het bijwonen van netwerkevenementen.