Koop nu de nieuwste versie van Windows en Microsoft Office

Windows 11 is in 2021 uitgebracht en het is beschikbaar als een gratis upgrade voor degenen die op Windows 10 werken. Voordat je de nieuwe software gaat downloaden, is het handig om alle belangrijke informatie over dit gloednieuwe besturingssysteem te weten. Koop windows 11 online en download microsoft office 2021 online om gebruik te maken van alle nieuwe features.

Gebruik alle applicaties die Microsoft te bieden heeft

Microsoft Office 2021 is online beschikbaar voor een mooie prijs. Deze versie van Microsoft Office bevat alle applicaties die Microsoft te bieden heeft, zoals Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Publisher, Access en OneNote. Hierdoor is je pc of laptop weer helemaal up-to-date en kun je gebruik maken van alles wat Microsoft te bieden heeft.

Systeemeisen voor Windows 11

Windows 11 is een veelbelovende update. Als je momenteel Windows 10 gebruikt, is het volledig kosteloos om te upgraden naar 11, zolang je computer voldoet aan bepaalde strikte minimale systeemeisen die vereist zijn voor de beveiliging van het besturingssysteem. Microsoft 11 heeft een paar systeemeisen opgesteld. Heb je een nieuwe laptop of pc, dan zal dit voor geen enkel probleem zorgen. Heb je een oudere computer, dan is het handig om de systeemeisen te checken voordat je de software gaat downloaden.

  • Processor: 1 Ghz
  • RAM: 4GB
  • Opslag: 64 GB
  • Systeemfirmware: UEFI
  • Grafische kaart: DirectX 12 of hoger met WDDM 2.0-stuurprogramma
  • Display: 720p

Nieuwe features Windows 11

Windows 11 bevat veel nieuwe features. Zo belooft Microsoft dat de updates 40% kleiner zullen zijn en Windows 11 wordt aangeprijsd als het veiligste besturingssysteem tot nu toe. Verder is de taakbalk is geoptimaliseerd voor zowel touchscreen- en muisgebruik. Er worden ook nieuwe multitasking-functies aangeboden dankzij een functie genaamd ´Snap Layouts´, waarbij je meerdere vensters over het scherm kunt rangschikken, niet alleen naast elkaar, maar ook in kolommen en secties.