Leer alles over de zin van het leven met de Essence trainingen

Zinvol leven en inzien

Je zorgt bij Essence trainingen ervoor dat je leert ontdekken waar jouw passies liggen en wat echt bij jou past. Je weet waar je energie van krijgt. Dit zal dan ook jouw persoonlijke groei stimuleren. Misschien put jij jezelf uit om andere mensen te helpen of in hun voordeel te laten staan. Dit alles gaat dan ten koste van jezelf. Je geniet niet meer en hebt het idee dat je op jouw tenen gaat lopen. Je leert jezelf uiten in de training zodat jij op de juiste manier anderen en jezelf in positief daglicht kunt zetten.

Ja maakt de juiste keuzes

Iedereen wil alles zo perfect mogelijk hebben in zijn leven. Maar soms neem je teveel hooi op je vork. Dan is het aan jou om prioriteiten te stellen. Stel jezelf de vraag: Wat vind ik belangrijk? Hoe ga ik dit dan aanpakken? En hoe voel ik me daarna? Je leert jezelf bij de Essence trainingen dus bewust worden van de keuzes die je maakt. Je laat de emoties dus geen controle meer hebben over de situatie. Je zorgt ervoor dat je jezelf bewust bent van wat jij voelt. Jij bevat bepaalde talenten en krachten om de gewenste keuzes te maken, zonder het gevoel te hebben van falen. Je leert je emoties te controleren en overal een optimistisch positief gevoel aan over te houden. Ongeacht hoe de situatie op het moment is. Jij kiest zelf hoe je met stress om wilt gaan. Je laat jezelf niet meer in de grond drukken bij een tegenslag of teleurstelling. Zo een situatie leer je dus vanuit een ander meer positief perspectief te zien.

Leef gelukkiger

De training leert je tevens jouw angsten onder controle te houden. Je kunt elke situatie zien zoals je die wilt zien. Ook de meest nare situaties. Je krijgt meer zelf vertrouwen en rust in je hoofd op zo een moment. Je krijgt snel een automatische gedachte bij een vervelende situatie. Maar je kunt zelf hier heel anders mee omgaan en handelen dan je denkt. Denk aan iets loslaten waar je niks meer aan kunt doen. Of pak iets op een heel andere manier aan door een andere benadering toe te passen in je leven. Je zult zien dat je dan gelukkiger wordt en meer eigenwaarde creëert.