Lening afsluiten voor je onderneming bij PIN Voorschot? Dit zijn de opties

Een lening afsluiten voor je bedrijf kan bij heel veel verschillende partijen. En omdat het afsluiten van een zakelijke lening zo makkelijk online kan, is het belangrijk om op verschillende zaken te letten. Zo kies je gegarandeerd voor een betrouwbare partij om mee in zee te gaan. Een van je mogelijkheden is PIN Voorschot. Deze aanbieder van zakelijke leningen biedt duidelijkheid en transparantie over het gehele proces. Hier lees je alles waar je mee te maken krijgt bij PIN Voorschot.

Maak kennis met PIN Voorschot

PIN Voorschot is een aanbieder van zakelijke leningen. Hier is het mogelijk om jouw bedrijf te financieren met een lening. Hoeveel je kunt lenen en wat de looptijd is, kun je via een online rekentool bepalen. Een groot voordeel van dit bedrijf is dat je heel gemakkelijk via je pinautomaat de lening automatisch kunt aflossen. Dit scheelt je veel tijd en daarnaast is het ook nog eens heel gemakkelijk. 

Lening afsluiten bij PIN Voorschot in 5 stappen

Hoe werkt het afsluiten van een zakelijke lening bij PIN Voorschot? Dit gaat via een gemakkelijk stappenplan, welke je onderstaand kunt doornemen: 

  • Stap 1: Aanvragen. Je begint met het aanvragen van de lening. Dit kan via het aanvraagformulier, maar ook per mail of telefonisch. 
  • Stap 2: Intake. Een accountmanager neemt altijd contact met je op voor een intake op locatie. Er wordt dan besproken wat de mogelijkheden zijn voor een lening. 
  • Stap 3: Beoordeling. Er volgt een beoordeling van de gegevens en bedrijfsprestaties. Zo wordt gekeken of het verantwoordelijk is een lening af te sluiten. 
  • Stap 4: Geld ontvangen. Je krijgt binnen 2 dagen na de beoordeling te horen of de aanvraag is goedgekeurd. Je krijgt het geld dan binnen 2 dagen op je rekening. 
  • Stap 5: Aflossen. Het aflossen van de lening gebeurt gemakkelijk en automatisch via je pinautomaat.