Met deze tips doe jij langer met je telefoon!

Bijna iedereen in Nederland maakt gebruik van een mobiele telefoon. Het is erg handig om een mobiele telefoon te hebben. Je bent dan altijd bereikbaar en kunt bovendien gebruik maken van allerlei apps. Wanneer je een mobiele telefoon aanschaft, wil je dat deze zo lang mogelijk mee gaat. Een telefoon is duur en daarom wil je voorkomen dat deze snel kapot gaat. Het is zonde van het geld om ieder jaar een nieuwe mobiele telefoon te kopen en daarom is het van belang dat je zuinig bent op je huidige telefoon. Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om de levensduur van jouw telefoon te verlengen. 

Reparatie

Als je een mobiele telefoon hebt, is de kans groot dat je deze wel eens hebt laten vallen. Hoe zuinig je er ook op bent, er gebeuren nou eenmaal ongelukjes. Wanneer je jouw mobiele telefoon laat vallen, is de kans aanwezig dat deze beschadigd is. Er zijn mensen die hun telefoon direct weggooien wanneer deze beschadigd is. Zij kopen dan een nieuwe telefoon. Dit is zonde van je geld aangezien je een kapotte mobiele telefoon meestal kunt laten repareren. 

 

Een reparatie is veel minder duur dan de aanschaf van een nieuwe telefoon. Daarom is het slim om op zoek te gaan naar een bedrijf waar ze bijvoorbeeld een iPhone XS reparatie kunnen uitvoeren. Zo weet je waar je naartoe moet gaan wanneer je bijvoorbeeld een barst in het scherm van je telefoon hebt. 

Hoesje

Ook al kun je de telefoon laten repareren, het blijft vervelend als deze kapot gaat. Je moet dan alsnog geld betalen voor de reparatie. Daarom is het van belang om je telefoon zo goed mogelijk te beschermen. Op die manier voorkom je dat je telefoon beschadigd raakt als je deze een keer laat vallen. Het is slim om een goed hoesje voor je telefoon te kopen. Wanneer je een goed hoesje voor je telefoon hebt, wordt een groot deel van de schade door vallen voorkomen. Een goed hoesje hoeft niet duur te zijn, maar je moet wel opletten of een hoesje goed is. Sommige hoesjes beschermen je telefoon minder goed dan andere. Daarom is het van belang om goed na te denken over wat voor hoesje je koopt. 

Screenprotector

Als je je telefoon laat vallen, ontstaat er vaak schade aan het scherm. Meestal komen hier barsten in wanneer de telefoon op de grond valt. Daarom is het slim om op zoek te gaan naar een manier om het scherm van je telefoon goed te beschermen. Een goed hoesje zorgt er voor dat het scherm van je telefoon niet de grond raakt wanneer deze valt. Toch kan je scherm alsnog kapot vallen wanneer je telefoon valt. Je kunt een screenprotector kopen om je telefoon nog beter te beschermen. Dat is een soort glazen plaatje wat je over je scherm plakt. Op die manier zullen er eerder barsten in de screen protector ontstaan dan in het scherm zelf. Een screen protector is niet duur en daarom is het voor iedereen aan te raden om er een te kopen.