Must-haves voor op het kantoor

Heb je een bedrijf of werk je bij een bedrijf en ben je benieuwd naar dingen die je misschien over het hoofd hebt gezien tijdens het ontwerpen van jouw kantoor. Dan heb ik hieronder een lijst met dingen die in 2020 ontzettend trending zijn op kantoren.

Belangrijke dingen

Natuurlijk heb je eerst de dingen nodig waarmee je je werk rustig kan uitvoeren zoals bijvoorbeeld: Computers/laptops, bureaus, bureaustoelen, telefoons, papieren, printers, lampen etc. Dit zijn de dingen die elk kantoor sowieso nodig moeten hebben om normaal aan het werk te kunnen.

Handige tips

  • Beamers

Je hebt tegenwoordig ook veel nieuwe en innovatieve dingen die het werk op een kantoor aangenamer kunnen maken. Zo heb je bijvoorbeeld beamers, tegenwoordig hebben veel bedrijven op hun kantoor of in een vergaderzaal beamers hangen. Dit is een vernieuwende manier van een oud moodboard. Je kan makkelijk je laptop verbinden met een beamer en hierdoor kan je gemakkelijk aan de slag met je presentatie of datgeen wat je moet vertellen aan je collega’s. 

 

  • Monitorbeugels

Je hebt ook steeds meer handige oplossing voor het installeren van een monitor. Veel mensen op een kantoor kunnen last krijgen van hun rug als ze lang achter een bureau zitten. Rugklachten zijn afkomstig van verschillende oorzaken, maar een van die oorzaken kan zijn de hoogte van je monitor. Als je hele tijd schuin naar beneden moet kijken omdat je beeldscherm eigenlijk net iets te laag staat, kan dat rugklachten veroorzaken. Daarom hebben ze makkelijke beugels bedacht, waar je je monitor makkelijk mee kan verstellen en dat zal rugklachten in de toekomst kunnen voorkomen.

 

  • Privacyfilter

Sommige mensen moeten soms voor hun werk in een openbare ruimte iets maken. Bijvoorbeeld in een trein of andere plekken waar andere mensen met hun mee kunnen kijken. En niet alles wat je aan het doen bent achter je laptop mogen andere mensen zien. Dus hebben ze nu privacyfilters uitgevonden, dit is een soort sticker die je op je beeldscherm kan plakken en dan kunnen mensen niet meer meekijken met je beeldscherm. Dit zorgt ervoor dat alleen diegene die recht voor het beeld zitten, het beeldscherm kunnen lezen. 

 

Voor meer handige accessoires kijk op: ict-store.nl. Hier vind je een groot aanbod aan accessoires voor op kantoor waardoor jij effectief kunt werken.