Naar een honingwinkel voor koninginnebrij

Naar een honingwinkel voor koninginnebrij

Misschien klinkt brij je niet zo lekker in de oren, maar het is zeker een lekkere en sterke soort honing. Koninginnebrij wordt namelijk gemaakt door bijen voor andere kleine bijtjes die later koningin horen te worden. Het is dus een sterke en voedende soort honing en doordat het aan toekomstige koninginnen wordt gevoed heeft het zijn typische naam gekregen. Koninginnebrij hoef je niet in een verre honingwinkel ergens in een heel ander deel van Nederland te halen, je kunt het gewoon makkelijk online bestellen. Kijk bijvoorbeeld eens naar het assortiment van honingwinkel.nl. Hier vind je onder andere de voedende koninginnebrij

Uiterlijk en effect koninginnebrij

Koninginnebrij is een geleiachtige honing die geel, bijna wit, kleurt. De brij smaakt een beetje zuur tijdens het innemen en kan een beetje prikken als je het ergens opsmeert. Dit laat merken dat het product een genezende werking heeft. Voor toekomstige bijenkoninginnen moet er sterke en voedende voeding zijn, en dat is koninginnegelei ook zeker. Hierom is het een product met sterke genezende krachten. Het kan bijvoorbeeld helpen met moeheid, verminderde eetlust, een ontregeld gewicht of helpen bij sporten en inspannen en extra vitaminen in je lichaam krijgen. Ook helpt het tegen huidproblemen. Een breed scala aan problemen waar de brij mee kan helpen dus.

Het gebruiken van koninginnebrij

De brij heeft een genezende werking, maar dan moet je het natuurlijk wel op een bepaalde manier gebruiken. Als je het wilt gebruiken tegen moeheid, verminderde eetlust, een ontregeld gewicht en andere interne kwaaltjes dan kun je het innemen door een lepeltje brij te laten smelten onder je tong. Voor het optimale effect doe je dit of 2 keer per dag, bijvoorbeeld na het opstaan en voor het slapen gaan, en dit dan voor drie weken lang. Als je de brij wilt gebruiken tegen huidproblemen, dan kun je het opsmeren op dit plekje en dan doet de brij zijn werking snel.