Neem die welverdiende vakantie!

Neem die welverdiende vakantie!

Ondernemen, een zaak runnen of gewoon een baas in business zijn. Het is allemaal zwaar werk en erg stressvol op momenten. Daarom is het belangrijk om ook tijd te nemen om te ontspannen en om te genieten van het successen die je behaalt met zakendoen. Ga daarom lekker op vakantie! Maar waar kun je het beste naartoe gaan? Wij vertellen je het in dit lijstje met leuke vakantie bestemmingen!

Code geel?

Reizen gaat tegenwoordig natuurlijk net wat anders dan we een paar jaar geleden gewend zijn. Kleurcodes bepalen voor een groot deel onze vakantiebestemmingen. Zat jij al weg te dromen bij het idee om door Ibiza stad te wandelen of Santa Eulalia op Ibiza te ontdekken, dan kom je bedrogen uit, want het reisadvies is weer gewijzigd. Het beste wacht je tot het laatste moment en boek je een last minute naar het leukste land met code geel of groen. Als je toch Ibiza niet uit je hoofd kunt krijgen houd je de site van Beleef Ibiza in de gaten voor inspiratie en updates. Sta je wel open voor andere bestemmingen? Check dan de volgende landen.

Griekenland

Dit fantastische land heeft zelfs gebieden met code groen. Een erg veilige optie om heen te gaan. Met een korte zoektocht bij verschillende reisorganisaties kun je al een hoop last minute deals vinden naar verschillende locaties in dit mooie land. Vlieg nú bijvoorbeeld last minute naar Santorini voor een droomvakantie.

Denemarken

Goed voor een stedentrip of lekker kamperen in de wilde natuur. Ook Denemarken heeft op dit moment code geel. Dit land heeft een hoop te bieden en kan een erg verrassende reisbestemming zijn voor mensen die normaal naar het zuiden trekken. Hoewel het noordelijker ligt dan ons eigen landje is het er echt niet kouder en kun je hier een heerlijke zomer beleven.

Amerika

Een grote favoriet voor veel reizigers. Ook Amerika heeft code geel en hier kun je dus heen voor ‘niet noodzakelijk’ reizen. Hoewel het door de grote afstand toch iets meer risico is, kan dit voor de avonturiers onder ons een fantastische vakantie worden.