Ook als zzp-er in de zorg op de hoogte van nieuwe wetten

Je hebt de leukste baan die er is, want jij werkt in de zorg. Als je als zzpér werkt heeft dit natuurlijk vele voordelen. Maar wat natuurlijk geldt voor alle zorg personeel, is dat je goed op de hoogte moet zijn van alle basis handelingen en op de hoogte moet zijn van alle wetten. Veel organisaties stellen als eis dat je bent aangesloten bij het kwaliteitsregister voor accreditatiepunten. Gelukkig kan dat allemaal eenvoudig en efficiënt met de e-learning van E-learning Made Easy. Zo heeft E-learning Made Easy e-learning voor de zorg. Denk aan ‘professioneel handelen’, ‘communicatie’, ‘veiligheid’ en nog veel meer interessante e-learnings om jou kennis verder uit te diepen.

Wist je bijvoorbeeld dat er vanaf 2020 een nieuwe wet is die ook geldt als je zorg biedt aan thuiswonende ouderen met dementie? In deze Wet zorg en dwang wordt geregeld dat een zorgvrager met dementie ook thuis dwangzorg kan ontvangen. Voorheen was dat alleen mogelijk bij gedwongen opname.

Maar die onvrijwillige zorg moet voldoen aan bepaalde voorwaarden. In de e-learning Wet zorg en dwang leer je welke voorwaarden dat zijn. En na positieve afronding van de e-learning ontvang je automatisch de accreditatiepunten bij het kwaliteitsregister V&V. Easy dus! En zo sta jij op een goede en professionele manier je mannetje.

Geplaatst in ZZP