Op zoek naar een badkamermeubel 70 cm? Lees er alles over

Op zoek naar een badkamermeubel 70 cm? Lees er alles over

Het uitzoeken van leuke badkamermeubels is niet eenvoudig. Je moet met zó veel dingen rekening houden. Welke meubels heb je allemaal nodig? En welke kleuren moeten de meubels zijn? Als je eenmaal een idee hebt van hoe de badkamer eruit moet gaan zien, moet je de meubels ook nog in de juiste maat bestellen. Ben je op zoek naar een badkamermeubel 70 cm van Bathroom manufactory? In dit artikel lees je er alles over.

 

Het formaat

Het formaat van het badkamermeubel – 70 cm – komt niet zomaar uit de lucht vallen. Dit is één van de drie standaard maten voor badkamermeubels die het bedrijf aanbiedt. Naast badkamermeubels 70 cm, worden er ook badkamermeubels 90 cm en badkamermeubels 120 cm aangeboden. Het gaat hierbij om de breedte. Een badkamermeubel die 70 cm breed is, is ruim genoeg om alle benodigdheden in op te kunnen bergen. Heb je toch nog te weinig ruimte? Dan kun je het badkamermeubel uitbreiden door een nog een extra spiegelkast aan toe te voegen, bijvoorbeeld.

 

De kleur

Een badkamermeubel van 70 cm is uiteraard in verschillende kleuren te verkrijgen. Welke kleur de muren, vloer en andere meubels van je badkamer ook hebben, je vindt het badkamermeubel altijd wel in een kleur die erbij past. Als je een moderne badkamer wilt maken, is een wit badkamermeubel een optie. Dit is ook een chique kleur. Maar er zijn ook badkamermeubels te krijgen donker of lichte eikenkleuren. Al deze kleuren zijn tijdloos, je badkamer kan dus jaren mee.

 

Opgeruimde badkamer

Gezien het feit dat je zo veel spullen in het badkamermeubel kwijt kunt, kun je je badkamer netjes en opgeruimd houden. Je hoeft niet meer alle flessen shampoo of make-up artikelen naast de wasbank, op planken of op kasten neer te zetten. In de kastjes kun je deze achter een gesloten deur plaatsen en verdwijnen de artikelen volledig uit het zicht: ideaal.