Pakket versturen buitenland: Hier let je op

Pakket versturen naar het buitenland: Hier let je op

Een pakket versturen buitenland is vaak lastiger dan wanneer het binnen het eigen land gebeurt. Dit komt doordat er op verschillende zaken gelet moet worden. Pakketdiensten hanteren allemaal andere voorwaarden voor een zending naar het buitenland en de tarieven worden ook weer op de diensten aangepast. Als ondernemer sta je hierdoor voor een aantal keuzes waar je niet meer onderuit komt. Het is daarom altijd verstandig om de verschillende vervoerders met elkaar te vergelijken en te zorgen dat jouw pakket op de juiste manier bij jouw klanten wordt geleverd. Maar hoe doe je dit dan?

 

De afmetingen bepalen het tarief

Afhankelijk van de pakketten die je wilt versturen naar het buitenland zijn er een groot aantal voorwaarden aan verbonden. Zo mogen bepaalde producten niet naar bepaalde landen en zijn de afmetingen ook verschillend. Het is daarom altijd verstandig om te bekijken hoe groot het pakket is dat jij wilt gaan verzenden en de afmetingen door te geven. Op basis hiervan krijg je de precieze tarieven te zien. Daarbij kan het tarief weer verschillen bij de vervoerders en zal de levertijd ook weer anders zijn. Vooral als je naar de andere kant van de wereld wilt verzenden.

 

Op basis van jouw pakket een verzender vinden

Cheap Cargo kan altijd helpen om de beste oplossing te vinden voor jouw pakketten. Hiervoor kun je de adresgegevens van de verzender en ontvanger invullen en de afmetingen van het pakket. Op deze manier zie je precies bij welke aanbieder jij terecht kunt om jouw pakket in het buitenland te krijgen en hoef je niet meer bang te zijn dat je iets over het hoofd ziet. Je kunt verschillende vervoerders vergelijken en de beste optie kiezen voor jouw pakket. Uiteindelijk zullen jouw klanten de producten op een goede en veilige manier geleverd krijgen en kun jij als ondernemer direct inspringen indien er iets onverhoopt misgaat.