Populaire huid behandelingen op dit moment

Populaire huid behandelingen op dit moment

Huidverzorging is voor veel mensen een dagelijkse bezigheid en interesse. Het is ook daarom dat er veel schoonheidssalons zijn die hierop focussen. Wij hebben uitgezocht wat een paar populaire behandelingen zijn op dit moment. Enerzijds om ondernemers nieuwe ideeën te geven en anderzijds om je als consument ideeën te geven.

Behandelingen tegen pigmentvlekken

Pigmentvlekken zijn vlekjes in de huid die iets donkerder of lichter zijn dan de rest van de huid. Dit ontstaat vaak naar mate de huid ouder wordt en meet is blootgesteld aan UV-stralen. Voor veel mensen zijn deze pigmentvlekjes onwenselijk. Daarom zijn er technieken en behandelingen ontwikkeld om deze te verminderen. Dit kan bijvoorbeeld met een peeling, cryotherapie of een SkinPen behandeling. Er zijn ook producten die je thuis kunt gebruiken om dit verder te behandelen zoals het Obagi Mediacal C FX-systeem. Ook benieuwd om zo’n behandeling te proberen? Je kunt pigmentvlekken verminderen Oosterhout.

Laserbehandelingen

Een andere populaire behandelmethoden is laserbehandeling. Dit kan voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Voornamelijk het verminderen van wallen en het liften van het gezicht. Dit soort laserbehandelingen zorgen voor een betere stofwisseling van de huidcellen waardoor de huis strakker zal worden. Op deze manier kunnen hangende wallen of een losse huid goed gelift worden. Het is niet invasief en daardoor pijnloos.

Microprobe tegen rimpels

Rimpels zijn voor veel mensen een doorn in het oog. Veel mensen willen hier het liefst van af, daarom is botox ook zo populair, maar botox voorkomt vooral rimpels. Voor bestaande rimpels is er een techniek genaamd microprobe. Hierbij wordt het gezicht eerst licht verdoofd met een crème. Daarna wordt de rimpel met een klein naaldje, een microprobe, losgemaakt door in de huid te prikken. Hierdoor wordt het lichaam gestimuleerd om zelf meer collageen aan te maken en zal je lijf de rimpels dus zelf opvullen. Deze techniek kan ook gebruikt worden op kleine littekens om deze te verminderen.