Relatiegeschenk nieuwe stijl

Wonen en werken gaan steeds meer hand in hand. Zeker nu we met een pandemie als COVID-19 (Corona-virus) zijn geconfronteerd is thuiswerken tot de standaard gebombardeerd.
Nu mensen minder bij elkaar op zakenbezoek gaan en veel via videoconferencing met elkaar in gesprek gaan, is het overhandigen van kleine relatiegeschenken enigszins achterhaald.
De pen, blocnote of sleutelhangers worden minder gebruikt om een papieren offerte te overhandigen.
Leuker is het om een zakenrelatie te verrassen met een mooi geschenk voor thuis, waar hij of zij lang van kan genieten. De kostprijs ligt gemiddeld wat hoger, maar door enige exclusiviteit blijft je bedrijf wel langer top-of-mind bij je zakelijke relatie. De offerte kan gemakkelijk via de email worden verzonden. Een paar alternatieven voor relatiegeschenken.

Hollands relatiegeschenk

Wil je een internationale zakenrelatie een geschenk sturen met een Hollands karakter? Dan is een van de alternatieven hiervoor de Cow Parade Collection. De opvallende, handbeschilderde koeien beeldjes hebben allerhande thema’s, waarmee je als Nederlands bedrijf een leuk signaal kunt afgeven als je het thema in je introductie verwerkt. De koe is een uitstekende vertegenwoordiger van de Nederlandse cultuur. De koeien beeldjes passen qua grootte als ontwerp prima in een kantooromgeving. Je bedrijf blijft langdurig in beeld, en dat is exact het doel van het geven van een relatiegeschenk.
Wil je meer hierover weten, lees dan de informatie en bekijk de collectie van Kadogalerie.
De in het oog springende koeienbeeldjes maken zeker indruk.

Wijn is altijd lekker

Wijn is natuurlijk altijd een geschikt relatiegeschenk. In het bijzonder rond de feestdagen wordt veel wijn weggegeven. Als je dit op een bijzondere wijze cadeau wilt geven dan zijn de wijnfleshouders van (ook al!) Kadogalerie.nl mooi om de wijn in te schenken. Geef dit jaar een wijnfleshouder met een heerlijke fles wijn, en stuur de komende jaren steeds een fles wijn om weer in de wijnfleshouder te doen. Zo blijf je in contact met je relatie en gunt hij of zij je misschien