Relatiegeschenken met een lange levensduur

Heeft u bedrijfsuitje gepland voor uw gewaardeerde medewerkers? Of staat u binnenkort stil bij een bedrijfsjubileum? Dan is het leuk & zinvol om uw relaties en klanten een cadeau met logo te schenken. Het online aanbod van relatiegeschenken is ruim. Een relatiegeschenk met logo er op is een goede promotie van uw bedrijf. Een aansteker of pen met logo is een leuke giveaway, maar heeft geen lang leven beschoren. Daarom hebben wij hieronder leuke tips om uw bedrijf te promoten op een product met een lange levensduur. De ontvanger zal zich de band met u of uw bedrijf nog lang herinneren.

Handdoek met logo

Een handdoek met logo van uw bedrijf is een mooi & origineel relatiegeschenk. Er zijn verschillende online aanbieders in badgoed die handdoeken met borduring van logo of tekst verkopen. Een handdoek of badlaken bereikt veel potentiele klanten. Denk aan een badlaken of handdoek wat u meebrengt naar het strand of zwembad. U bereikt met dit relatiegeschenk veel mensen voor jarenlang. Het is wel belangrijk om een handdoek van  goede kwaliteit badstof-katoen te kopen. Kwaliteit is natuurlijk waar u als bedrijf ook voor staat.

Een badjas met logo is een goede promotie

Ook een badjas met logo zal lange tijd worden gedragen door de ontvanger. Een badjas is heerlijk om thuis te dragen tijdens uw relaxmomenten, maar ook in de sauna. Het dragen van een katoenen saunabadjas is essentieel tijdens een saunabezoek. Deze slaat om u heen als u van saunaruimte naar saunaruimte loopt. Een badjas met logo op de borst of de rug is een goede promotie van uw bedrijf omdat de badjas door vele mensen zal worden gezien. Ook voor uw gewaardeerde relatie of medewerker is het een cadeau wat elke dag gedragen kan worden. Een professionele webwinkel die badjassen borduurt is www.badjas.nl.

Een relatiegeschenk is een waardering naar uw klanten, relaties & medewerkers!