Smart security system onderdelen

Tegenwoordig is het steeds belangijker om je huis te beveiligen omdat er meer criminaliteit is. Maar ook omdat criminelen steeds sluwer worden. Ze ontwikkelen steeds nieuwe technologie waarmee ze het huis in kunnen breken. Gelukkig ontwikkeld de technologie voor inbraakbeveiliging mee. Zo is momenteel de beste manier om je huis te beveiligen met een smart security system. In deze blog staan de onderdelen van een smart security system 

Slimme deurbel 

Een slimme deurbel is onderdeel van slimme beveiliging. Met een slimme deurbel weet je altijd dat er iemand voor de deur staat. Ook als je niet thuis bent, weet je dat er iemand voor uw deur staat. Zodra er iets verdachts gaande is, ontvang je direct een pushbericht op je smartphone. Ook als er iemand naar de voordeur komt maar niet aanbelt, krijgt je een pushbericht. Je kan dan een videogesprek starten en de koerier vragen of hij het pakket bij de buren aflevert. Ook als je niet thuis bent en er komt regelmatig iemand bij je huis, kan je een videogesprek starten. Bij Smart Home Systems vind je verschillende merken slimme deurbellen zoals Nedis deurbel en Ring deurbel. 

Slimme IP-camera 

De slimme ip-camera maakt ook deel uit van de slimme beveiliging. Met een intelligente IP-camera kan je eenvoudig het huis bewaken. De ip-camera is eenvoudig aan te sluiten op een bestaand wifi-netwerk. Hierdoor kun je alle open plekken van je huis in de gaten houden en elk geluid of beweging registreren. Je kan ook chatten met een intelligente IP-camera. Wanneer een persoon binnen het bereik van de camera is, kan je met die persoon communiceren. De slimme IP-camera kan dus als telefoon worden gebruikt. 

Slimme rookmelder 

Bij een intelligente beveiligingssystemen vindt hoort ook een rookmelder. Net als gewone rookmelders geeft deze slimme rookmelder een luid alarm af als de rook opstijgt van extreme temperaturen, maar deze slimme rookmelder stuurt ook een melding naar je telefoon. Zo weet je dat er rook in huis is zonder dat je thuis bent. 

Slimme beveiligingsproducten installeren 

Het installeren van Smart Security-producten is vrij eenvoudig. Je hoeft hiervoor geen technisch talent te zijn. Het enige wat je nodig hebt, is een wifi-router, Nedis SmartLife-app en Smart Security-product. Alle producten worden geleverd met een snelstartgids.