Trends om jouw interieur een boost te geven

De laatste tijd zijn er steeds meer trends en ontwikkelingen gekomen op het gebied van interieur, om het interieur eens met beide handen aan te pakken. Weg met de oude gordijnen en meubels en we zeggen hallo tegen die supergave nieuwe trend!

 

Jaloezieën

We beginnen met een welbekende trend van de afgelopen maanden; de jaloezieën. Jaloezieën zijn weer razend populair geworden en daar kunnen we niet van afwijken natuurlijk. De jaloezieën zorgen voor een rustige sfeer binnen het huis, met als voordeel dat van buitenaf, mensen minder snel binnenkijken dan wanneer je de gordijnen voor de ramen hebt openhangen. Bedenk eens dat je aluminium jaloezieën hebt hangen in je huis? Praktisch en ook nog eens super modern! Maar niet alleen het aluminium is populairder geworden, wat dachten we van een houten jaloezie. Ook erg modern en niet heel duur. Deze zijn natuurlijk in veel verschillende kleuren en formaten te krijgen. Het ligt maar net aan wat jouw wensen en eisen zijn.

 

Banken

Misschien ben je al bij met deze trend, maar misschien ook nog helemaal niet. Een enorm populaire bank die veelal wordt verkocht is de hoekbank. Dit had je misschien al wel zien aankomen. Een hoekbank heeft meerdere voordelen; allereerst is een hoekbank gewoon prachtig om te zien. Daarnaast ligt het ook nog eens super comfortabel! Maar niet alleen de looks zijn mooi, hij is ook nog eens super praktisch. Je hebt geen 2 lossen bankstellen meer staan in de woonkamer. De hoekbank vult de ruimte tussen de twee banken op en creëert zo ook nog eens extra zitruimte. Ga eens naar een meubelshop en kijk daar eens of je wat inspiratie op kan doen. Of struin Pinterest af naar een inspiratievolle woonkamer met hoekbank! Hoekbanken hebben ze overal uiteraard met een uitgebreid assortiment, zodat er echt wel één bank kan voldoen aan jouw wensen en eisen!