Tuindecoratie

Regenachtige dagen en vroeg donker; het herfstweer is begonnen. Waar je in de zomer misschien nog avonden buiten zit en van alles onderneemt, zitten we nu vaak lekker warm binnen met de verwarming hoog. Niet echt de tijd om je tuin leuk aan te gaan kleden en op te frissen… Of juist wel!

Uitverkoop

Laten we beginnen met de belangrijkste reden waarom je misschien wel juist in de winter je tuin moet gaan opfrissen. Het is laagseizoen voor tuinproducten; dus er is een hoop in de uitverkoop! De spullen zijn natuurlijk wel in beperkte mate en op beperkte plekken verkrijgbaar, maar waarschijnlijk wel allemaal voor een super leuk prijsje. Inslaan en later gebruiken kan natuurlijk ook!

Inspiratie

Al die winteravonden op de bank kunnen natuurlijk goed ingezet worden ter voorbereiding. Waar je misschien in de zomer inspiratie op doet bij anderen thuis, kun je nu op het gemak Pinterest afstruinen voor leuke inspiratie. Als je hebt gevonden wat je wil, kun je het vervolgens ook gewoon op internet bestellen en thuis laten bezorgen. Net zo makkelijk!

Originaliteit

Het leukste is natuurlijk wel als je je eigen draai geeft aan jouw aankleding. Net een andere twist ergens aangeven, zodat je in de zomer een hoop complimentjes kunt ontvangen. Je kunt bijvoorbeeld opvallende details toevoegen in zilver of goud of juist stoere robuuste meubels. Denk ook eens aan cactussen in de tuin in plaats van standaard bloemetjes of Frans hekwerk als schutting of afscheiding. Let wel op dat het in balans blijft en niet te overdreven wordt!