Vaak op zakenreis: zo houd je contact met je kids

Ben jij regelmatig op reis voor je werk en vind je het lastig steeds zo ver van de kinderen vandaan te zijn? Logisch! Ook voor hen kan het lastig zijn om papa en mama met regelmaat te moeten missen. Hoe blijf je gedurende je reis met ze in contact? Wij geven tips!

(video)Boodschap

De meest voor de hand liggende tip is om natuurlijk veel te (video)bellen wanneer je op reis bent. Maar dit kan vaak lastig zijn, want wegens vele vergaderingen, conferences en tijdverschil is er vaak maar weinig tijd. Maar wat nu als je dit op een originelere manier kunt regelen? Spreek voordat je op reis gaat een aantal (video)boodschappen in. Zo kunnen de kids je altijd even horen en zien, wanneer zij hier behoefte aan hebben.

Verbonden middels een sieraad

Dé trend van 2021: blijf met elkaar verbonden middels een sieraad. Denk bijvoorbeeld aan een moeder dochter armband, waarop jullie elkaars namen laten graveren. Zo ben je altijd met elkaar verbonden, ook wanneer je niet in de buurt bent. Een prachtig accessoire met een wel heel waardevolle betekenis.

Penvrienden

Wordt penvrienden! Geef de kinderen ieder een persoonlijk bloknote en een eigen, speciale pen cadeau. Schrijf elkaar gedurende de reis brieven of kaarten en blijf op de hoogte van alle avonturen. Je kunt het zo gek en zo lang maken als je zelf wil. Heb je even wat minder tijd? Ook geen probleem! Ze worden al ontzettend blij van een kaartje met een kus van mama op de mat.