Verhuizen naar Delft? Dit moet je weten

Delft wordt steeds populairder. Misschien verhuis je naar Delft om te gaan studeren aan de Technische Universiteit, of wil je in een randstad wonen met een rijke geschiedenis? Delft heeft een rijke middeleeuwse geschiedenis die je tot de dag van vandaag nog terug kunt zien in de stad. Prachtige historische huizen en oude panden waar je kunt wonen en een gezellig bruisend stadscentrum. 

Delft is een populaire stad om in te wonen, werken of te studeren. Om jouw verhuizing naar Delft zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben wij een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet:

Op tijd is nooit te vroeg

Begin op tijd met het inpakken van jouw spullen. Dit is een klus die vaak wordt onderschat. Er komt namelijk meer bij kijken dan je denkt. Kijk eens om je heen, hoeveel spullen heb je eigenlijk? Precies! En dit moet je allemaal in dozen stoppen. Begin dus vroegtijdig met het inpakken van jouw spullen, het meeste van je spullen gebruik je niet dagelijks en kun je alvast in dozen stoppen.

Bespaar niet op materiaal 

Je hebt veel verhuisdozen nodig, ook dit wordt vaak onderschat. Om schade aan je spullen te voorkomen is het van belang dat je betrouwbare verhuisdozen aanschaft. Je wilt toch niet dat jouw dierbare spullen op straat komen te liggen? Sla dan de dozen van de bouwmarkt over en ga direct voor kwaliteit. Koop voldoende inpakpapier om je servies veilig te verpakken en bubbeltjesplastic is erg handig om je televisie te beschermen tijdens de verhuizing. Vergeet geen PVC tape toe te voegen aan je winkelmand!

Laat verhuizen aan professionals over

Meerdere malen heen en weer rijden met een busje is een tijdrovende klus. Ook is het huren van een busje, aanhanger of verhuiswagen niet meer de goedkoopste oplossing. Een verhuisbedrijf in Delft neemt al jouw zorgen uit handen. Ze zorgen ervoor dat al jouw dierbare spullen netjes in een verhuiswagen worden geladen. Met maar één keer rijden zijn al jouw spullen  dezelfde dag al op je nieuwe adres en kun je gelijk beginnen met uitpakken. Op deze manier bespaar je veel tijd, stress en zorgen! Let wel op dat je kiest voor een verhuisbedrijf die is aangesloten bij de vakbond Erkende Verhuizers, dan is jouw inboedel verzekerd tot €100.000,-.