Verras je collega met een pensioen cadeau

Het is zover! Je collega gaat met pensioen. Na zoveel jaar hard werken met hart voor de zaak, trouw, loyaliteit en weinig verzuim, gaat hij of zij toch de zaak verlaten.
Dit kun je natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan, je denkt na over de beste manier om je collega een mooie laatste werkdag te laten beleven.
Wat ga je als pensioen cadeau geven? Mogelijkheden genoeg, maar als je eenmaal gaat zoeken naar een leuk cadeau dan valt het nog best tegen om juist voor deze collega een passend cadeau te vinden.

Pensioen cadeautjes met een leuk thema

Afhankelijk van je wensen kun je ervoor kiezen een of meer losse cadeautjes te geven waar het pensioen moment in terug komt. Je kunt ook een cadeaubon of een belevenis kiezen en dit vergezeld doen gaan van een leuke of grappige gadget. Dit heeft natuurlijk ook met je budget te maken. Hoeveel wens je uit te geven voor het afscheidscadeau? Misschien heb je met een aantal collega’s een inzameling gehouden en kun je iets groter uitpakken? Als je eenmaal bepaald hebt wat je wilt dan kun je een pensioen cadeau gaan kiezen. Sommige webshops hebben zich er in gespecialiseerd waardoor je veel verschillende pensioen cadeaus bij elkaar kunt vinden en gemakkelijk een keuze kunt maken.

Pensioen cadeaupakket met leuke thema’s

Een cadeaupakket met als thema Pensioen is leuk om te geven en wordt net zo gewaardeerd als het jaarlijkse kerstpakket. De verrassing over wat er in het pakket zit is leuk en je kunt er een vrolijke twist aan geven door wat “pensioen”-cadeautjes erin te doen. Er zijn ook kant en klare pensioen cadeaupakketten verkrijgbaar. Kadogalerie.nl heeft er bijvoorbeeld een aantal samengesteld die bijzonder geschikt zijn om aan je medewerkers te geven die met pensioen gaan. Je kunt ook zelf een cadeaupakket met het thema Pensioen samenstellen. Schaf een paar kleine cadeautjes aan dit het thema dragen door de tekst of de vermelding, en vul dit aan met een of meer kleine cadeautjes die goed bij de medewerker passen.