Verschillende soorten vloeipapier

Vloeipapier wordt gebruikt om producten te beschermen als deze verzonden worden. Naast de functionaliteit, ziet vloeipapier er ook nog eens mooi uit. Als de klant een pakket openmaakt die mooi is verpakt, geeft dit een gevoel van luxe. Je kan kiezen voor een opdruk met jouw eigen logo, een kleur of een patroon die past bij het seizoen. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Lees dan verder!

Eigen logo

Een pakketje uitpakken is leuk, maar al helemaal als deze mooi ingepakt is. Vloeipapier kan hier heel goed aan bijdragen. Als eigenaar van een merk wil je natuurlijk jouw logo overal in doorvoeren. Dit kan op de buitenkant van het pakket, maar ook in de binnenkant. Je kan namelijk vloeipapier laten bedrukken met jouw eigen logo.

Kleuren

Als je weinig budget hebt voor het bedrukken van vloeipapier met jouw logo, dan is er een andere goede optie. Kies een kleur die past bij de kleuren van jouw bedrijf. Zo trek je de identiteit van jouw bedrijf door in de verpakking.

Seizoenen

Bij ieder seizoen horen verschillende kleuren en prints. In de zomer worden vaak vrolijke prints en kleuren gebruikt en in de winter juist donkere kleuren. Om jouw klant een leuke ervaring te geven, kan je ervoor kiezen om vloeipapier te kiezen in de stijl van het seizoen. Zorg er wel voor dat de print bij de branding van jouw bedrijf aansluit.

Bestel vloeipapier dat bij jou past!

Doordat er veel verschillende soorten vloeipapier te verkrijgen zijn, kan het lastig zijn om te kiezen. Houd er in ieder geval rekening mee dat de kleur en print bij jouw bedrijf passen. Wil je graag vloeipapier bestellen? Neem dan een kijkje op de website van Rotim verpakkingen. Heb je vragen over een artikel? Neem dan contact op en laat je adviseren.