Wat zijn chocolate bombs?

Het is de trend van dit moment: chocolate boms. De een weet precies wat je bedoelt terwijl de ander geen idee heeft wat er wordt bedoeld. Door social media hebben de chocolate bombs een sprong aan populariteit gemaakt. Wanneer je echter niet op deze media zit, kunnen we ons goed voorstellen dat deze trend volledig langs je heen is gegaan. In dit blog leggen we jou uit wat het is en waarom het zo populair is.

Wat is een chocolate bomb?

De chocolate bomb is een beleving en lekkernij in een. Iedereen kent wel het maken van chocolademelk met poeder, maar de chocolate bomb is een stapje verder. De chocolate bomb is een bol van chocolade met vulling. Zo zijn er chocolate bombs met een vulling van cacaopoeder al dan niet in combinatie met een vulling van brownie of marshmallows. Deze chocolate bomb wordt vervolgens gemixt met warme melk en je hebt binnen no-time een heerlijke glas warme chocomelk in combinatie met brownies of marshmellows. Heerlijk om warm te worden in de wintermaanden.

Of probeer chocolate spoons

Eenzelfde trend als de chocolate bombs zijn de chocolate spoons. Het verschil is dat de chocolate spoons een lepel zijn waaraan een heerlijke combinatie van chocolade zit. Deze kan je roeren door jouw warme melk en dan heb je binnen no-time een heerlijke warme chocomelk. Op het gebied van smaak zijn de chocolate bombs en spoons dan ook onoverwonnen. Wat de populariteit van deze chocolade producten volledig verklaart.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Melk, puur, hazelnoot, m&m’s of frambozen? Het leuke aan chocolate bombs is dat de mogelijkheden werkelijk eindeloos zijn en je alle kanten op kan om een unieke en verse chocomelk te maken. Dit maakt van elke mok een verrassing in smaak. Wanneer je jezelf daarom echt eens in de winter wilt verwennen met een warme drank, dan is de chocolate bomb een perfecte manier.

De lekkerste Chocolate bombs

De lekkerste chocolate bombs proberen? Gust Royal maakt op ambachtelijke wijze chocolate bombs in een verspreiding aan verschillende smaken en vullingen. Probeer daarom de chocolate bombs om van jouw tussendoortje een feestje te maken.