Zo huur je de perfecte vergaderzaal

Zo huur je de perfecte vergaderzaal

Vergaderen… Niemand doet het graag, maar het moet toch gebeuren. Maar in plaats van ellenlange vergaderingen in je eigen kantoor te houden, kan het juist inspirerend werken om eens in een andere ruimte te zitten. Ook kan dit nodig zijn als er in je eigen kantoor geen geschikte vergaderruimte te vinden is. Gelukkig is er bij BC Aalst een vergaderruimte te huur. Je kunt hier niet alleen terecht voor vergaderruimtes, maar ook voor kantoren, magazijnen of flexwerkplekken. Bepaal zelf hoe lang je de ruimte wilt huren: een paar uurtjes, een halve dag of zelfs een hele dag, het kan allemaal.

 

Waar zijn de vergaderruimtes van voorzien?

Aangezien vergaderen intensief werken is, is het van groot belang dat je een beetje een goede vergaderruimte hebt. Dit maakt het werk al een stuk dragelijker. Gelukkig zijn alle vergaderruimtes die worden aangeboden, voorzien van alles wat je nodig hebt om de vergadering in goede banen te leiden. Zo zijn er een whiteboard, beamer, wifi en een Samsung Digital Flipboard aanwezig. Een Samsung Digital Flipboard is een beeldscherm waarop je je presentatie kunt laten zien aan alle aanwezigen. Via je je laptop kun je eenvoudig verbinding maken met het Flipboard. Ook is de ruimte op een fijne manier ingericht en zijn er warmtepompen met zowel een heating- als cooling-functie aanwezig.

 

De locatie

Nog een groot voordeel. De vergaderruimtes liggen op uitstekende locaties. De ruimtes zijn goed te bereiken. Bovendien ligt Aalst, waar de ruimtes te huur zijn, tussen Brussel en Gent. Vanuit beide steden zijn de ruimtes dus goed te bereiken. Dit is enorm handig, ook bij een samenwerkingen tussen bedrijven uit Brussel en Gent. Voor een belangrijke vergadering kan afgesproken worden om naar Aalst te gaan, aangezien dat in het midden ligt. Bovendien zijn er op alle locaties goede parkeermogelijkheden, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je je auto niet kwijt kunt.