Zo vind je de juiste cartridges

Zo vind je de juiste cartridges

Een HP printer is een goede printer voor thuis en op kantoor. Je ziet het merk daarom regelmatig voorbijkomen. Deze printer kan echter alleen hoogwaardige kwaliteit printen als jij de juiste benodigdheden hiervoor aanschaft. Een van de benodigdheden die niet mag ontbreken is de inkt. HP inktcartridges zorgen ervoor dat je te allen tijde de documenten in handen kunt krijgen. Alleen moet je hier wel een aankoop voor doen. Vanaf dat moment zijn er een aantal factoren die je in het achterhoofd moet houden. Je moet namelijk goed op gaan letten dat je de juiste cartridges in de printer gaat stoppen.

 

Naar het nummer gaan kijken

De HP inktcartridges zijn speciaal bedoeld voor HP printers. Deze kunnen dus niet in andere merken. Bij een printer van dit merk kun je weer geen cartridges plaatsen van andere merken. Alleen is dit slechts een factor om in de gaten te houden. Zo moet je ook goed gaan kijken naar het model printer dat je hebt. Ieder model behoeft weer een andere cartridge. Bij HP zijn deze met nummers aangegeven. Indien je het verkeerde nummer aanschaft, ga je merken dat deze niet in jouw printer past en je de inkt dus ook niet kunt gebruiken.

 

In meerdere uitvoeringen te verkrijgen

Ook kun je dan nog kiezen voor de gewone variant of de XL-variant. De XL-variant bevat iets meer inkt, waardoor je er nog meer uit kunt gaan halen. Deze zijn echter ook iets duurder. Daarna heb je er altijd profijt van. De kwaliteit van de inkt zal namelijk altijd goed zijn en je kunt zowel afbeeldingen als tekst naar behoren afdrukken. Liever zelf de cartridges navullen? Dan kun je ook gaan kijken naar hervulbare cartridges en navulsets van HP. Deze zijn meermaals te gebruiken voordat je over moet gaan tot een nieuwe aankoop.